Bereikbaarheid

Franchimont is een dorp dat behoort tot de gemeente Philippeville, in Wallonië. De locatie is gemakkelijk bereikbaar met de trein of met de auto en heeft een zeer goede geografische ligging, op ongeveer een uur van enkele van de grootste Belgische steden zoals Brussel, Luik, Namen en Charleroi, en op minder dan 10 minuten rijden van de Franse grens.

De locatie van de ’12 uur’ is erg populair. Wij raden u ook aan om zo vroeg mogelijk aan te komen, zodat u het vertrek om middernacht kunt meemaken.

Neem de weg van Dinant naar Philippeville, iets voorbij ‘La Clairière’, aan de ingang van de luchtmachtbasis van Florenne, slaat u linksaf richting Surice. Er staan parkeerterreinen tot uw beschikking vlak voor de locatie zelf

De tweede toegangsweg is via de weg van Philippeville naar Givet. Vlak na het grote plein links in Villers-le-Gambon slaat u linksaf richting Franchimont. Deze weg loopt ook verder richting Surice.

De derde toegangsweg is via de weg van Givet naar Philippeville. Neem de Rue Grande naar Romedenne en vervolgens richting Surice.