Camping

Goede nieuws voor kampeerliefhebbers!

Elk jaar zijn er meer en meer mensen die geen moment van dit spectaculaire weekend willen missen. Slapen ter plaatse is dan ook een ideale manier om nog meer onvergetelijke herinneringen aan La Chinelle op te doen. Vanaf donderdagmiddag tot zondagavond bent u van harte welkom op de camping aan de rand van het circuit, aan de ingang van de esplanade van Franchimont. Op donderdag en vrijdag dient u uw staanplaats te betalen in het secretariaat dat zich in een container op het plein van Surice bevindt (tot 18.00 uur). Op zaterdag, vanaf 9.00 uur, moet de staanplaats betaald worden bij de ingang van de openbare parkeerplaats als u uit de richting van Surice komt.

De camping is alleen toegankelijk vanuit Surice en wordt bewaakt gedurende de hele duur van het evenement. De organisatie wijst echter alle verantwoordelijkheid af in geval van diefstal, verlies van voorwerpen …! Elke kampeerder krijgt een polsbandje, en de camping is enkel toegankelijk voor wie over een polsbandje beschikt.

Prijzen: 15 € per staanplaats

Elke kampeerplaats geeft u toegang tot elektriciteit (breng een verlengsnoer mee) en een centraal punt voor water (watertank).